Schietvereniging SV.357

Verenigingsactiviteiten

Ontdek onze leuke verenigingsactiviteiten! Bij onze schietvereniging organiseren we regelmatig uitjes en activiteiten die zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Van schietuitjes op prachtige locaties tot gezellige evenementen, onze verenigingsactiviteiten bieden een unieke gelegenheid om je schietvaardigheden te verbeteren, nieuwe mensen te ontmoeten en plezier te hebben. Verken onze pagina en laat je inspireren door de gevarieerde evenementen die geschikt zijn voor schutters van alle niveaus.

Schietavontuur in Denemarken

Maak kennis met het ultieme schietparadijs gelegen in het betoverende West-Jutland in Denemarken. Onze schietvereniging organiseerde een onvergetelijk uitje naar deze adembenemende locatie, waar we volop de gelegenheid hadden om onze schietvaardigheden te testen op zowel de langeafstandsschietbaan als de pistoolbanen.

Zomerfeest 2023

Glimlachende gezichten, zinderende sfeer, en onvergetelijke momenten: ons Zomerfeest was een absolute hit! Met een heerlijke barbecue, gezellige muziek en leuke activiteiten was het een dag vol plezier en gezelligheid.