Schietvereniging SV.357

Zomerfeest 2023

Afgelopen weekend vond ons langverwachte Zomerfeest plaats, en ondanks een beetje regen in het begin, werd het een geweldige dag vol schietplezier en vrolijkheid!

Ondanks het regenachtige begin lieten we ons niet tegenhouden en begonnen we de dag vol enthousiasme. We genoten van een smakelijke barbecue met een varken aan het spit, heerlijke spareribs, kip, salades en ander lekkers. Het eten zorgde voor een warme en gezellige sfeer, zelfs toen de zon zich nog even verstopte.

Naarmate de dag vorderde, klaarde het weer op en werden we getrakteerd op heerlijk zomerweer. Dit maakte de schietwedstrijden extra leuk. Schutters namen deel aan de “kans kaarten”, waarbij de focus lag op slimme schoten in plaats van perfectie. De competitie was pittig, maar vooral plezierig!

PHOTO-2023-07-30-11-10-45 (11)

Tussen de activiteiten door hebben we genoten van live muziek. Het was geweldig om te zien hoe iedereen samenkwam en van de muziek genoot.

Natuurlijk werd er na het schieten nog even geproost op de geslaagde dag, en we hieven het glas met Skuumkoppe, vers getapt van onze tap.

We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van dit Zomerfeest. Jullie hebben deze dag extra speciaal gemaakt met jullie aanwezigheid en enthousiasme.